(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs d’Introducció al Social Media Marketing

07.02.2022

El període d’inscripció s’obrirà el dimecres 9 de febrer a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org

La Unió de Periodistes Valencians organitza el dilluns 14 i el dimecres 16 de febrer una formació introductòria al Social Media Marketing perquè periodistes de tota classe de mitjans puguen traure el màxim partit a les xarxes socials de cara a promocionar esdeveniments i llançar campanyes. El curs es realitzarà al Col·legi Major Rector Peset, de 16 a 20 hores, i l’impartirà Albert Valero. Les places són limitades.

El curs es realitzarà en dues sessions presencials de 4 hores cadascuna.

PROGRAMA

1. Estratègia
Ferramentes i pràctiques per tal de definir com es realitzarà la comunicació.
– Buyer Persona
– Disseny de continguts
– Calendari

2. Tàctiques
Accions específiques per tal de complir objectius concrets.
– Captació de leads
– Promoció d’un esdeveniment

3. Plataformes
Una repassada a les principals plataformes i els trucs que millor funcionen a cadascuna.
– Facebook
– Instagram
– Twitter
– LinkedIn

4. Campanyes
Com potenciar les accions mitjançant campanyes de pagament
– Facebook i Instagram ADS
– E-Mail Marketing
– Mètriques

El preu del curs és de 10 euros per associats/des i de 60 euros per a no associats/des. Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dimecres 9 de febrer a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte. 

ALBERT VALERO 
Professional del màrqueting i la comunicació digital des de 2010.Ha treballat, entre d’altres, amb: Movistar Team, Tour de France, La Vuelta, Rally Dakar a més de diverses marques del món de l’esport. Actualment, és director de Relevo, agència especialitzada en màrqueting per esports de resistència. A més és docent a diversos màsters de Business Administration i gestió esportiva a entitats com la Universitat Europea o la UCAM de Múrcia entre d’altres.