(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs: YouTube des de zero, estratègies per a créixer

25.02.2022

El període d’inscripció s’obrirà el dimarts 1 de març a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org

La Unió de Periodistes Valencians organitza el dilluns 7 i el dimecres 9 de març una formació online per a aprendre a traure partit de YouTube i optimitzar el seu ús. El taller serà online, en dues sessions, de 16 a 19 hores, amb la periodista i comunicadora digital Carolina Sellés. Les places són limitades.

YouTube és una eina molt útil per a realitzar la nostra estratègia de vídeos en línia. En aquesta formació s’aconseguirà que els i les assistents tinguen un coneixement de com funciona YouTube i es llancen a obrir i optimitzar el seu canal pas a pas. També a crear estratègies de creixement i treballar amb un guió per als seus vídeos.

PROGRAMA
– Com crear un canal.
– La importància del disseny. Eines per a dissenyar el nostre canal.
– L’estratègia de continguts.
– La difusió. La pedra angular perquè ens coneguen.
– El guió
– L’enregistrament
– L’edició
– Estratègies d’èxit per a aconseguir subscriptors
– Exemples

El taller es donarà en dues sessions online de 3 hores cadascuna.

El preu del curs és de 10 euros per associats/des i de 60 euros per a no associats/des. Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dimarts 1 de març a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte. 

CAROLINA SELLÉS. 
Formada en la televisió, on ha treballat durant 20 anys (C9, La Sexta, A3 i À Punt), en l’actualitat la seua àrea és la formació i la comunicació digital.
Com a formadora, imparteix tallers per a millorar les habilitats comunicatives per a parlar en públic, de Telegènia 2.0 (parlar amb naturalitat a càmera, també en videoreunions), de generació de contingut vídeo amb mòbil, disseny amb Canva i estratègies en YouTube. També aconsella sobre com usar l’streaming en negocis.
Va estudiar Periodisme en la UAB i és #CMUA, Màster Executiu en Management i Direcció de Xarxes Socials en l’Empresa.