(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs de Premiere avançat

08.03.2022

El període d’inscripció s’obrirà el dijous 10 de març a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org

La Unió de Periodistes Valencians organitza el dissabte 26 de març una formació que té com a objectiu facilitar als i les fotoperiodistes consells i eines per a alleugerir el flux d’edició de peces curtes amb Premiere. El curs es realitzarà al Col·legi Major Rector Peset, de 9 a 14 hores, i l’impartiran Lucia Fos (cap d’edició) i Claudia Reig (realitzadora, productora i editora) de Barret Cooperativa.

El curs es realitzarà en una sessió presencial de 5 hores i tractarà des del bolcat del material fins a l’exportació final. 

El preu del curs és de 10 euros per associats/des i de 60 euros per a no associats/des. Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els i les associades fotoperiodistes, ja que aquesta edició és avançada i està pensada per a ells i elles; però si queden places i qualsevol altre associat/da està a eixe nivell de control del programa es podria inscriure.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dijous 10 de març a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament. 
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte.