(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Jornada sobre propietat intel·lectual i drets d’autoria en el fotoperiodisme

06.05.2022

Inscripció per control d’aforament a: administracio@unioperiodistes.org, a partir del divendres 6 de maig a les 9 hores, fins a esgotar places.

El pròxim divendres 13 de maig organitzem, de 18 a 20 hores, al Col·legi Major Rector Peset, un taller gratuït, i molt profitós, per a tots aquells/es que heu de gestionar l’autoria de les vostres imatges periodístiques.

L’advocat Francisco José López Estrada resoldrà els dubtes més freqüents i importants sobre els drets que l’autor té sobre les imatges i la propietat intel·lectual.

L’activitat tindrà inscripció només per control d’aforament: per email a administracio@unioperiodistes.org, a partir del divendres 6 de maig a les 9 hores, fins a esgotar places.

Programa del taller:
– El Fotoperiodista:
Com a treballador per compte d’altre
Com a treballador autònom o freelance
– El fotoperiodisme i el Dret a la Informació
– El fotoperiodisme i el Dret a la Imatge
– Defensa de la fotografia periodística:
– Obra fotogràfica i/o mera fotografia.
– El treball del Fotoperiodista i les xarxes socials
– Situació fiscal del Fotoperiodista. 

Francisco José López Estrada
Llicenciat en Dret per la Universitat Complutense de Madrid (1976).
Advocat en exercici, lletrat de l’Il·lustre. Col·legi d’Advocats de Madrid des de 1977 amb intervencions davant el Tribunal Constitucional, Tribunal Suprem i Audiència Nacional en nombroses ocasions.
Especialitzat en Dret Laboral, Mercantil, Propietat Intel·lectual i Marques.
Lletrat de diverses Associacions Científiques i Professionals sense finalitat lucrativa (AELFA, SEFRAOS, APICI, etc.), i Patró de diverses Fundacions Científiques i Humanitàries. Aficionat a la Fotografia.
Ha sigut professor del Títol d’Expert en Arts Visuals, Fotografia i Projecte Personal, així com del Títol d’Expert en Fotografia Professional Aplicada, tots dos de la Universitat Miguel Hernández d’Elx (Alacant).