(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Obrim termini per a realitzar modificacions i ampliació de l’Agenda de la Comunicació 2022-2023

23.09.2022

Obrim un termini d’un mes, fins al 31 d’octubre, per a correccions, modificacions de dades o per afegir contactes. Les propostes de modificacions que arriben fora de termini s’incorporaran en la següent edició.

Les modificacions s’han de notificar al correu: administracio@unioperiodistes.org

Un any més comencem el procés d’actualització de l’Agenda de la Comunicació amb l’objectiu de dotar els i les periodistes valencians/es, i a qualsevol altra persona interessada, d’una eina eficaç a l’hora de contactar amb totes aquelles institucions, organitzacions i professionals relacionats/des amb l’àmbit de la comunicació.

En aquest moment hi ha dues maneres de consultar l’agenda: en l’apartat MANUALS de la web on està el pdf que modifiquem a final d’any amb totes les actualitzacions rebudes al llarg de 2022; o bé en la secció AGENDA DE MITJANS on podreu trobar igualment tots els contactes, fer recerca per nom, categoria… Aquesta versió online sí que s’actualitza al dia (quan ens notifiqueu canvis) sense haver d’esperar a la publicació anual del document. Trobareu coses que de fet ja estan canviades al cercador però encara no al pdf.

Obrim un termini d’un mes, fins al 31 d’octubre, per a correccions, modificacions de dades o per afegir contactes. Una vegada finalitzat aquest termini penjarem una versió modificada i definitiva de l’agenda en l’apartat MANUALS de la web i també les incorporarem al cercador online. Les propostes de modificacions que arriben fora de termini s’incorporaran en la següent edició.

Les modificacions s’han de notificar al correu: administracio@unioperiodistes.org

Si el vostre mitjà, agència, organisme… està a l’agenda, per favor, reviseu que totes les dades estan correctes. Consulteu ací l’últim PDF.

Gràcies per la vostra col·laboració.