(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs per a aprendre com comunicar en cas de crisi

06.10.2022

El termini d’inscripció s’obrirà el divendres 7 d’octubre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org.

La Unió de Periodistes Valencians organitza el dimarts 18 i dijous 20 d’octubre el curs ‘Comunicar en cas de crisi’ que impartirà el periodista Xavier Martínez. Aquesta formació serà presencial i tindrà lloc al Col·legi Major Rector Peset en horari de 16:30 a 19:30 hores.

Aquest taller està pensat perquè l’alumnat tinga una visió global de què és una crisi comunicativa en l’àmbit polític, institucional, empresarial… i com poder treballar, des del punt de vista d’un gabinet de comunicació, per a poder encarar-la, superar-la i evitar-la.

L’objectiu és que els participants del curs coneguen casos reals d’èxit i de fracàs en gestió de crisis comunicatives i reputacionals i sàpien utilitzar diferents eines per a poder aplicar-les en el dia a dia de manera professional.
L’alumnat d’aquest curs assolirà les competències bàsiques per tal d’evitar una crisi, dissenyar un pla d’acció, comunicar, avaluar i prevenir de noves.

Estarà impartit per Xavier Martínez, periodista i membre de la Unió de Periodistes, amb una àmplia experiència en gabinets de comunicació polítics i institucionals.

El preu del curs és de 10 euros per associats/des i de 60 euros per a no associats/des. Les places són limitades per aforament de la sala i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el divendres 7 d’octubre a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte.