(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Curs d’email màrqueting amb Mailchimp

01.02.2023

El termini d’inscripció s’obrirà el dijous 2 de febrer a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org.

La Unió de Periodistes Valencians organitza el dimarts 14 i el dijous 16 de febrer un taller d’email màrqueting amb Mailchimp. L’objectiu del curs és aconseguir dominar aquesta eina per tal d’aprendre a comunicar, o presentar productes i marques, d’una forma estratègica i efectiva. El curs es realitzarà al Col·legi Major Rector Peset, de 16 a 20 hores, i l’impartirà Albert Valero. Les places són limitades.

El curs es farà en dues sessions presencials de 4 hores cadascuna.

PROGRAMA

1. Introducció
– Estratègies de captació de correus.
– Estratègies de segmentació.

2. Preparació de la base de dades
– Tractament de les dades.
– Configuració de Mailchimp: Setup bàsic i ingesta de dades.

3. Preparació de campanyes
– Segmentació dels destinataris.
– Disseny de correus.
– Millors pràctiques per augmentar l’obertura i els clicks.

4. Analítica i personalització
– Com analitzar els resultats d’un enviament.
– Com utilitzar les conclusions per fer enviaments més personalitzats.

El preu del curs és de 10 euros per associats/des i de 60 euros per a no associats/des. Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els associats/des.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dijous 2 de febrer a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte. 

ALBERT VALERO 
Professional del màrqueting i la comunicació digital des de 2010. Ha treballat, entre d’altres, amb: Movistar Team, Tour de France, La Vuelta, Rally Dakar a més de diverses marques del món de l’esport. Actualment, és director de Relevo, agència especialitzada en màrqueting per esports de resistència. A més és docent a diversos màsters de Business Administration i gestió esportiva a entitats com la Universitat Europea o la UCAM de Múrcia entre d’altres.