(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Concessió III Beca Emili Gisbert d’investigació periodística

09.02.2017

Reunits a València, el 6 de febrer de 2017, el jurat format pels membres de la Comissió Executiva de la Unió de Periodistes Valencians ha concedit la tercera beca d’investigació periodística Emili Gisbert a l’associada:

LORENA ESCANDELL CARBONELL

Objectiu: investigar i aportar propostes de qualitat per a impulsar el sector periodístic, clau per a la societat, cultura i democràcia valenciana.

Proposta 2017:
La Unió de Periodistes Valencians convoca la tercera edició de la beca Emili Gisbert amb l’objectiu de crear la primera Guia de Dones Expertes Valencianes. Es tracta de crear un cens de dones expertes en els diferents àmbits professionals amb l’objectiu últim de posar a l’abast dels i les periodistes una base de dades digital de consulta lliure i gratuïta on apareguen dones expertes en tots els camps de coneixement. Aquesta base de dades s’haurà d’elaborar en col·laboració amb les universitats valencianes i els col·legis professionals.

La resta de candidates que s’han presentat a la beca Emili Gisbert passen a formar part d’una borsa de becaris. En cas que la persona triada trobara ocupació, s’adjudicaria la beca per ordre de llista en la borsa de becaris. L’ordre de la borsa es el següent: 1ª Esperança Costa Gimeno, 2ª Mariola Montosa Soler, 3ª Pilar Danza Ballester, 4ª Liz Di Nicola Velazco.

El Termini per a lliurar el treball-projecte final conclourà en tres mesos a partir de la concessió de la beca.