(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Anunciades les bases de l’oposició per a Tècnic/a de Comunicació de la Diputació de València

22.02.2017

La Diputació Provincial de València anuncia hui al Butlletí Oficial de la Província de València la convocatòria núm. 12/16, bases de l’oposició lliure per a la provisió de quatre places de Tècnic/a de Comunicació i Relacions Informatives de la Diputació.

Us adjuntem les bases de la convocatòria.

El termini per a presentar les sol·licituds per a prendre part en la present oposició comença dins del termini de 20 dies naturals, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Boletín Oficial del Estado. Per tant, cal esperar que la convocatòria es presente al BOE per a enviar les sol·licituds. Us mantindrem informats!