(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Taller: ‘Com informar sobre violència masclista’

23.11.2017

La violència contra les dones és l’expressió més extrema d’una societat que encara no ha assolit la igualtat real entre homes i dones. I si bé l’opinió pública està cada volta més conscienciada sobre aquesta problemàtica, encara són molts els qui identifiquen la violència masclista com un succés descontextualitzat, no atribuïble a una societat on encara impera el patriarcat.

En aquest sentit, els paper dels mitjans de comunicació, en tant que constructors dels discursos públics és essencial. Malauradament en les redaccions dels mitjans encara perviuen moltes males pràctiques que no contribueixen, en absolut, a entendre la violència masclista en tota la seua dimensió.

Per tal de mitigrar aquest problema, i amb la voluntat de conscienciar els periodistes sobre la necessitat d’informar correctament sobre la violència contra les dones, la Unió de Periodistes Valencians organitza un taller amb la periodista Magda Bandera, responsable de www.informarsobreviolenciamachista.com, amb el qual proporcionarem als i les periodistes assistents les ferramentes necessàries per informar correctament sobre la violència masclista des dels seus mmcc.

INSCRIPCIONS: enviar e-mail a administracio@unioperiodistes.org sol·licitant la inscripció amb noms i cognoms i número de soci/a (en cas de ser-ho) i adjuntar el rebut de pagament.

PAGAMENT: La Caixa ES67 2100 1381 10 0200171199

DIA: dimarts 5 de desembre

HORA: de 10 a 14 hores

LLOC: Aula Seminari 1 del Col·legi Major Rector Peset

PREU: 15 euros associats/des a la Unió de Periodistes – 25 euros resta de companys/es no associats/des.