(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Masterclass, Com publique un llibre?

15.11.2021

Inscripcions, enviant un e-mail a administracio@unioperiodistes.org a partir de les 9 hores del dijous 18 de novembre. Tancarem el termini d’inscripció quan s’esgoten les places. En l’e-mail cal indicar nom, cognoms i DNI.

La Unió de Periodistes Valencians ha organitzat el pròxim dia 24 de novembre, a les 18 hores, en el Col·legi Major Rector Peset, una jornada gratuïta on es resoldran tots els dubtes al voltant del procés editorial, des de la idea inicial, fins al lector final.

Al voltant de la pregunta “Quin és el meu objectiu quan escric?”, s’abordaran els diferents perfils d’escriptors, i com assolir l’objectiu final en cada projecte.

El periodista i escriptor Vicent Marco i l’escriptora, editora i llibretera Eva Aguilar seran els encarregats d’explicar, amb exemples pràctics, les diferents opcions que existeixen per a publicar un llibre: autoedició, mecenatge, concursos, llibres per encàrrec o acudir directament a les editorials.

Així, ens parlaran de la millor opció per a cada projecte concret: llibre infantil, juvenil, àlbum il·lustrat, novel·la, assaig, teatre, poesia… alternatives per a cadascuna de les modalitats literàries.

També ens explicaran com funciona el mercat editorial, els percentatges de venda, el funcionament de la distribució, fires i esdeveniments literaris, firmes i altres punts bàsics que cal conéixer abans de publicar, com el registre mercantil, l’ISBN, les correccions, la maquetació, els formats, el paper de les llibreries.

L’assistència és gratuïta, però les places són limitades, per control d’aforament. Inscripcions, enviant un e-mail a administracio@unioperiodistes.org a partir de les 9 hores del dijous 18 de novembre. Tancarem el termini d’inscripció quan s’esgoten les places. En l’e-mail cal indicar nom, cognoms i DNI.