(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Taller d’iniciació a la fotografia

13.03.2023

El termini d’inscripció s’obrirà el dijous 16 de març a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Inscripció: administracio@unioperiodistes.org.

A finals de març organitzem un taller d’iniciació a la fotografia, impartit per Pepo Ruiz i dirigit a periodistes que vulguen aprendre nocions bàsiques de fotografia per a donar suport al seu treball a través d’aquest format.

Els i les inscrites en el taller hauran de portar una càmera rèflex o mirrorless.

El curs es farà al Col·legi Major Rector Peset en tres sessions presencials de 4 hores cadascuna: dimarts 28 de març, dijous 30 de març i dimarts 4 d’abril de 16 a 20 hores.

Continguts:
1. Com funciona la càmera.
2. Principis bàsics de l’exposició. Obturació, obertura i sensibilitat.
3. Temperatura de color i balanços.
4. Òptica.
5. Enfocament i profunditat de camp.
6. Composició i narrativa de les òptiques.
7. Il·luminació i conceptes bàsics
8. Revelat digital

El preu del curs és de 20 euros per associats/des i de 100 euros per a no associats/des. Les places són limitades i tindran preferència en la inscripció els associats/des. Si no arribem a un mínim de places cobertes, no es farà el taller.

Important: el termini d’inscripció s’obrirà el dijous 16 de març a les 9 hores i finalitzarà en completar les places. Per inscriure-vos cal enviar un email a: administracio@unioperiodistes.org. En el mail indiqueu el vostre nom, cognoms, número d’associat/da (en cas de ser-ho). Una vegada rebut el vostre correu, us direm si queden places i us enviarem el número de compte per pagar el taller. La plaça quedarà reservada en rebre el justificant de pagament.
Els mails que arriben abans de l’inici del termini d’inscripció no es tindran en compte. 

PEPO RUIZ
Pepo Ruiz (València, 1982), llicenciat en Comunicació Audiovisual en la Universitat Cardenal Herrera- CEU amb Màster en Direcció de Fotografia en la Scuola Europea de Cinema et TV de Roma. Resideix a València on desenvolupa el seu treball com a fotògraf, realitzador i docent freelance. Actualment, comparteix els seus coneixements d’Imatge  Digital, Etalonaje, Direcció de fotografia, Il·luminació, Retoc Fotogràfic en el Màster de Disseny i Comunicació Gràfica en UCH-CEU i a la Cine Escuola Méliès de València. 
Al llarg de la seua trajectòria professional, ha rebut diferents reconeixements pels seus projectes audiovisuals i fotogràfics com el Festival MITV de Cannes, Los Angeles Diversity Film Festival, Festival de Justícia i DDHH de València, etc. A més, editorials especialitzades com Lonely Planet, RBA, The Chronicle o grans companyies del sector del disseny han valorat el seu treball i experiència.