TALLER PRÀCTIC SOBRE L’ÚS DEL VISOR PRESSUPOSTARI DE GVA OBERTA

El pròxim dilluns 3 de desembre organitzem juntament amb la directora general de Transparència i Participació, Aitana Mas, un taller de formació sobre l’ús del nou visor pressupostari de la pàgina web de GVA Oberta.
El curs tindrà lloc de 9:30 a 11:30 hores en l’aula seminari 1 del Col·legi Major Rector Peset i està dirigit a professionals dels mmcc. És gratuït amb places limitades a l’aforament de l’aula.

La directora general ens explicarà com es pot usar aquesta nova eina, que podeu trobar a la web GVA Oberta, i que mostra com es distribueixen els ingressos i les despeses i cada partida del pressupost de la GVA. Cal inscriure’s emplenant aquest FORMULARI

És molt important emplenar el formulari, ja que el Rector Peset necessita les dades per poder crear-vos un usuari que us permetrà disposar de wifi durant el desenvolupament del taller.
Heu d’enviar el formulari d’inscripció a: administracio@unioperiodistes.org

Una vegada inscrits rebreu un correu des de la Universitat de València que us informarà del vostre usuari i contrasenya per al dia del curs, anoteu-ho bé, ja que només es mostra una vegada.

En cas de no poder inscriure-vos, existeix la possibilitat d’assistir al taller però sense tindre accés al wifi.

Contacta amb nosaltres

Gràcies per contactar. Et contestarem tan prompte ens siga posible.

Not readable? Change text. captcha txt