(p)

Skip to Content

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l’anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis.
Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació ací.

×

Taller pràctic sobre l’ús del visor pressupostari de GVA Oberta

26.11.2018

El pròxim dilluns 3 de desembre organitzem juntament amb la directora general de Transparència i Participació, Aitana Mas, un taller de formació sobre l’ús del nou visor pressupostari de la pàgina web de GVA Oberta.
El curs tindrà lloc de 9:30 a 11:30 hores en l’aula seminari 1 del Col·legi Major Rector Peset i està dirigit a professionals dels mmcc. És gratuït amb places limitades a l’aforament de l’aula.

La directora general ens explicarà com es pot usar aquesta nova eina, que podeu trobar a la web GVA Oberta, i que mostra com es distribueixen els ingressos i les despeses i cada partida del pressupost de la GVA. Cal inscriure’s emplenant aquest FORMULARI

És molt important emplenar el formulari, ja que el Rector Peset necessita les dades per poder crear-vos un usuari que us permetrà disposar de wifi durant el desenvolupament del taller.
Heu d’enviar el formulari d’inscripció a: administracio@unioperiodistes.org

Una vegada inscrits rebreu un correu des de la Universitat de València que us informarà del vostre usuari i contrasenya per al dia del curs, anoteu-ho bé, ja que només es mostra una vegada.

En cas de no poder inscriure-vos, existeix la possibilitat d’assistir al taller però sense tindre accés al wifi.